Livram oriunde in Romania !

Tel: 0268.477.587
Fax: 0268.477.586

Apasa pentru Contact !

Cum Comand ?

Dupa ce ati parcurs toate produsele care ar putea sa va intereseze iata ca ati ajuns si la intrebarea fireasca    " Cum Comand  ? "
Atentie : Toate produsele prezentate pe acest site sunt livrate in urma unei comenzi ferme, se personalizeaza in functie de cerere, iar durata de livrare poate fi intre 1 si 25 de zile  de la comanda in functie de produse si cantitate.
Exista 3 posibilitati sa comandati produsele expuse in interfata online KroneMag®:
        1.  Va inscrieti in cadrul magazinului prin pagina Autentificare la care ajungeti apasand butonul  "Te Autentifici ? " aceasta actiune va deschide pagina de Autentificare, care are si formularul de inregistrare pentru un client nou al magazinului KroneMag. Completand toate rubricile deveniti Client Autorizat al  KroneMag. Din acest moment puteti folosi toate mijloacele si instrumentele  pentru a putea lansa o Comanda online. Va dorim Succes !
         2. O alta posibilitate este sa va adresati prin email  comercial1 @ KroneMag.com catre departamentul comercial al KroneMag pentru a afla mai multe detalii despre produsele care va intereseaza si de a lansa o Comanda prin intermediul email.
         3. O a treia cale este de a telefona direct la departamentul comercial folosind unul din mijloacele afisate in pagina " CONTACT "   (recomandarea este sa trimiteti si in scris ptr. a evita neintelegerile)
Va dorim sa faceti cea mai buna alegere alaturi de KroneMag si echipa sa ! 
Adresa Dvs. IP este: 54.146.30.44
Var. 3.1.2 - Copyright 2007-2016 KroneMag Millenium